Övriga städtjänster

Vi utför flera kvalitativa städtjänster i Västerås

Vi är specialister inom allt som rör städning och vi erbjuder våra tjänster både till företag och till privatpersoner i Västerås med omnejd. 

Vi vet att det kan vara känsligt att ha en främmande människa i sitt hem och för oss så handlar därför städning om tillit och förtroende.

Anlitar du oss för hemstädning i Västerås så ska du vara säker på att jobbet blir korrekt utfört och du kan känna dig trygg med att ingenting händer. Vi har goda referenser och vi ser alltid till att samma person kommer och utför städningen hemma hos dig då vi vet att det dels ger dig som kund en större trygghet och dels också ger ett betydligt effektivare jobb.

 • Storstädning 

  Här städar vi precis allt som finns mellan tak och golv i ditt hem. Väggar, lister, badrum – allt får en rejäl uppfräschning!

 • Fönsterputs 

  Rena fönster gör en oerhörd skillnad i ett hem och här är vi specialister. Ett putsat fönster av oss blir så rent att du tror att det är öppet! Vi ser även till att dina gardiner hänger snyggt samt vattnar och pysslar om dina växter. Vid svårtillgängliga fönster högt upp använder vi oss av skylift.

 • Golvvård 

  Välskötta golv håller längre och ger ett hus ett helt nytt intryck. Vi kan göra allt som du önskar; bona, slipa, lacka, polera, måla och vi förvandlar dina golv till nyskick.

 • Byggstädning

  Byggstäd är perfekt att anlita oss för om du genomfört en renovering i ditt hem. Vi städar bort allt byggdamm som samlats under arbetets gång. Tjänsten fungerar för privatpersoner såväl som för företag och den brukar ofta beställas i samband med nyproduktioner av lägenheter som ska ut på visning.

 • Företagsstädning

  Kontorsstädning, butiksstädning, fastighetsstädning och industristädning

 

Hemstädning som underlättar din vardag!