Hemstädning Västerås

Låt oss sköta städningen | 0771-23 30 30

Om oss

fönsterputs

ERFARNA STÄDARE MED SERVICE I FOKUS

Städo har över lång erfarenhet av städbranschen och att vi funnits så länge tar vi som ett bevis på att vi verkligen vet vad vi gör. För oss handlar städning om att hela tiden skapa ett band och bygga ett förtroende mellan oss och våra kunder. Städning är för oss mer än att bara lämna efter oss rena hem.

Vid en hemstädning hos dig i Västerås så tar vi hand om allt och skapar en helhetsbild som innebär att vi exempelvis ser till att dina gardiner hänger snyggt och att dina växter får kärlek och näring. Vi har många återkommande kunder och har  skaffat oss väldigt många referenser som gärna rekommenderar Städo. Vi hoppas att du blir en av dessa!

Certifierade städare

Städo är certifierat hos Servicebranschens Yrkesnämnd (SRY) och samtliga våra anställda genomgår löpande utbildningar som både är utvecklande och inspirerande. Vi har tecknat kollektivavtalet Serviceentreprenad med Fastighetsanställdas förbund.

Miljön ligger oss väldigt varmt om hjärtat och vi lägger alltid en stor vikt vid att använda godkända produkter, att vi arbetar klimatsmart samt att vi alltid källsorterar – både på vår arbetsplats och hemma hos dig. Vi ser framemot att hjälpa dig med din hemstädning i framtiden.

Hemstädning som underlättar din vardag!